Distribuïdor exclusiu Furanflex. Rebutgeu imitacions

Visionats

La inspecció tècnica amb càmera de televisió és uns dels serveis més demandats actualment, amb aquest mètode es detecten avaries, conductes obstruïts i possibles deformacions a l'interior del conducte.


Servei de vídeo inspecció i enregistrament en zones de difícil accés, sortides de fums de tot tipus, climatització i localització d'avaries en general.


Disposem de càmeres petites per entrades en mil·límetres, càmera per a conductes de fins a 40 metres de tub i càmeres per a indústria de fins a 200 metres de profunditat de conducte.


També pot comprar-nos la càmera d'inspecció si va a ser d'ús freqüent per part seva. Digueu-nos perquè va ser utilitzada i es la fem a mida, segur que s'estalviés diners en comparació al que hi ha al mercat.


Vídeo Inspecció

La inspecció realitzada amb petites càmeres de vídeo robotitzades, ens permet ubicar i detectar els possibles problemes dins dels conductes, aquesta inspecció gravada en DVD juntament amb l'informe corresponent és un suport molt valuós per a comunitats de veïns, companyies d'assegurances, administrats etc. i els permet acreditar d'una manera fefaent davant els propietaris la situació i ell perquè dels possibles problemes en xemeneies, conductes de ventilació etc. així mateix és una eina molt important per localitzar i poder reparar moltes avaries que d'altra manera necessitarien d'enutjoses obres de paleta.


Pel forat de la xemeneia cauen trossos de ciment i maó Què puc fer? Molt probablement l'interior del conducte aquest molt deteriorat, i segurament caldrà reparar-lo. El primer serà fer una inspecció interior del conducte amb una càmera de vídeo, per poder situar i valorar exactament l'avaria. En aquest punt caldrà sospesar totes les opcions possibles. La solució més traumàtica i que requereix d'enutjoses obres de paleta, obliga a tirar envans, terres, i posteriors treballs de pintura, enrajolats, etc.


FURANDOS solutions ofereix la realització de visionats tècnics i la possibilitat de reparar mitjançant el sistema FuranFlex® els conductes de fum, de forma ràpida i sense obres.

Per la meva shunt de ventilació entren olors d'altres veïns Quina és la causa?

Si anteriorment no havia tingut aquest problema, i d'un temps ençà ha observat aquesta situació, molt probablement es degui a brutícia en el conducte o bé es degui a alguna connexió incorrecta al conducte de ventilació realitzada per algun veí. L'aconsellable és realitzar una vídeo inspecció per localitzar la causa del problema.

Tinc humitats en el meu local per la zona de la façana Quina pot ser la causa?

Els baixants pluvials solen anar per l'interior de les façanes ia l'alçada del sostre del mateix es troben sovint els colzes que ho deriven cap als claveguerams, aquests colzes poden haver-se mogut en l'assentament de la finca o bé s'han pogut desgastar amb el pas dels anys, això fa que un visionat tècnic ho detecti i es pugui procedir a la seva reparació sense haver hagut de trencar tot per estar segurs.


El millor és veure i no suposar res, moltes són les ocasions en les que realitzada la vídeo-inspecció s'ha reflectit en l'informe final solucions molt menys costoses que les suposades inicialment pel nostre client.


La incertesa en els treballs que hem de realitzar sovint poden sortir cars, havent de trucar a diversos professionals fins detectar el problema i fins i tot haver d'arribar a realitzar diverses obres sobre la mateixa obra.

Aquests són alguns dels exemples més sol·licitats

Baixants pluvials que van reduint el seu diàmetre per una negligent instal·lació.


Baixants pluvials amb problemes en les juntes o en colzes finals.


Sortides de fums tipus individual o col·lectives de cuines i xemeneies amb possible anomalies en juntes o les parets de l'interior que s'obstrueixen.


Nius de divers origen.


Baixants d'aigües grises o negres amb olors o perdudes.


Localització de sifons en mal estat.


Sistemes d'extracció d'aire en processos industrials, com ara bugaderies, garatges, indústria paperera, etc.


En resum

¡¡¡ EL QUE VEU SAP, LA RESTA SUPOSA !!!

Visionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.